Nazwa Instytucji: Centrum Medyczne "KARDIOTEL"

adres:                 81-741 Sopot , ul. Jana z Kolna 16

telefon:                REJESTRACJA GŁÓWNA  (58)  555 94 15 , (58)  555 94 16

strona www:         Centrum Medyczne "KARDIOTEL"

godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek  8:00 do 18:00

Okulistyczny Oddział Jednego Dnia przeprowadza pełen zakres badań okulistycznych, a także operacje. Wykonywana w naszym Centrum operacja zaćmy metodą fakoemulsyfikacji (rozdrobnienie soczewki pod wpływem wibracji ultradźwiękowej) pozwala pacjentowi dostrzec natychmiastową poprawę widzenia i zapewnia szybki powrót w ciągu kilku godzin do pełni sił. Laserowa korekcja wzroku pozwala natomiast na skuteczne pozbycia się krótkowzroczności do ok. -13D, nadwzroczności do ok. +6D i astygmatyzmu do ok. 6D, w efekcie umożliwiając pozbycie się okularów lub soczewek kontaktowych.
Skomputeryzowana rejestracja umożliwia obsługę pacjentów bez konieczności wyczekiwania w kolejkach i zabiegania o numerek, każdy pacjent rejestrowany jest na określoną godzinę.