Nazwa Instytucji: CENTRUM LECZENIA JASKRY, Okulistyka dorosłych i dzieci, NZOZ "VISUM"

adres:                 81-812 SOPOT , ul. Obodrzyców 52

tel:                      Rejestracja wizyty refundowane (58) 550 57 71 , wizyty odpłatne  501 64 30 40

strona www:         CENTRUM LECZENIA JASKRY, Okulistyka dorosłych i dzieci

Specjalizujemy się we wczesnej diagnostyce jaskry, nowoczesnym laserowym leczeniu tej groźnej choroby oraz badaniach noworodków i dzieci.

Zapewniamy kompleksową diagnostykę chorób oczu dorosłych dzieci i niemowląt.

Dysponujemy nowoczesną aparaturą okulistyczną.

Pełna diagnostyka okulistyczna w jednym miejscu!

Jak do nas trafić:

- Z pętli autobusowej przy dworcu SKM Sopot Kamienny Potok wsiąść w autobus numer 187 - wysiąść na drugim przystanku na żądanie.

- Od dworca SKM leżącego przy sklepie Biedronka iść ul. Małopolską do końca trzymając się lewej strony jezdni.

- Samochodem można do nas dojechać zarówno przez Kamienny Potok, jak i Brodwino (od strony Al. Niepodległości w Sopocie, a także od Obwodnicy Trójmiasta przed gdyńskie Karwiny i ul. Sopocką).