Nazwa Instytucji: NZOZ Laguna Medical

wejście B – prywatne gabinety lekarskie
wejście C – oddział szpitalny

strona www: NZOZ Laguna Medical Gdynia Sojowa

godziny otwarcia: Rejestracja od poniedziałku do piątku  wejście A – 7:30 - 20:00
                                                                                              wejście B – 8:00 - 20:00
                                                                                              wejście C – 8:00 - 16:00

Od kwietnia 2015r. istnieje możliwość wykonania badania kwalifikacyjnego
i zabiegu (laserowa korekcja wady wzroku) w trybie jednodniowym w soboty.

Badania kwalifikacyjne w godzinach: 10:00 - 14:00

Zabiegi: od 14:00

W Laguna Medical wykonujemy szereg usług w zakresie okulistyki. Porady i zabiegi oferujemy zarówno w ramach współpracy z Narodowym Funduszem Zdrowia (dotyczy to wybranych oddziałów naszego centrum i określonego zakresu usług), jak i odpłatnie.

Operacja oka w przypadku takich schorzeń jak zez, zwyrodniała plamka żółta czy jaskra wymaga odpowiedniego przygotowania pacjenta i stosowania specjalistycznych metod. W Laguna Medical zabiegi są przeprowadzane w znieczuleniu (w zależności od rodzaju zabiegu jest to znieczulenie miejscowe bądź całkowite). Pacjent otrzymuje także stałą opiekę lekarza anestezjologa.

Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą leczenia okulistycznego – zabiegowego, operacyjnego a także badań i konsultacji.

Zabiegi:

usunięcie zaćmy