Nazwa Instytucji: NZOZ Przychodnia Lekarska "Działki Leśne"

adres:  81-317 Gdynia , ul. Warszawska 34/36

telefon: Rejestracja Podstawowa Opieka Zdrowotna (58) 506 58 25 , (58) 781 74 30

Poniedziałek - Piątek 7:30 do 18:00

Rejestracja Ambulatoryjnej Opieki Specjalistycznej (58) 506 58 46 , (58) 781 74 20

Poniedziałek - Piątek 7:30 do 18:00

strona www:  http://www.przychodniagdynia.pl

godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek 7:30 do 18:00

W naszej przychodni pacjenci mogą korzystać z kompleksowych świadczeń podstawowej opieki zdrowotnej czyli usług lekarzy rodzinnych, pediatrów, pielęgniarek środowiskowo - rodzinnych i położnych środowiskowych.

Każdy ubezpieczony ma prawo do wyboru dowolnego lekarza pierwszego kontaktu. Aby wybrać swojego lekarza rodzinnego, pielęgniarkę lub położną należy osobiście wypełnić deklarację wyboru. Otrzymacie ją Państwo w rejestracji przychodni.

Zapraszamy do wyboru lekarza rodzinnego, pielęgniarki środowiskowej oraz położnej w naszej przychodni.