Nazwa Instytucji: Wielospecjalistyczna Klinika Zabiegowa z Przychodnią "CLINICA MEDICA"

adres:  81-229 Gdynia , ul. Mireckiego 11

telefon: REJESTRACJA  (58) 661 50 55

strona www:Wielospecjalistyczna Klinika Zabiegowa z Przychodnią "CLINICA MEDICA"

Najbliższa rodzina może przebywać z chorym przez cały okres leczenia. Szczególna dbałość o czystość i higienę ułatwia szybki powrót do zdrowia. Naszą chlubą jest zupełny brak zakażeń wewnątrzszpitalnych i znikoma ilość powikłań zatorowo-zakrzepowych w ciągu całego, ponad 10 letniego okresu naszej działalności.

Po zabiegach operacyjnych zapewniamy profesjonalną opiekę lekarza operatora, stały dyżur lekarza anestezjologa, ścisły nadzór pielęgniarski w sali pooperacyjnej, dalsze leczenie pod nadzorem lekarskim i pielęgniarskim.

Clinica MedicaPacjenci na wizyty rejestrowani są telefonicznie lub osobiście na określoną godzinę co pozwala uniknąć oczekiwania w kolejkach oraz oszczędza cenny czas. Ceny usług medycznych obowiązujące w Clinica Medica są przystępne.