Nazwa :              Gdyńskie Centrum Organizacji Pozarządowych

telefon:               (58) 661 35 41

strona www:         Gdyńskie Centrum Organizacji Pozarządowych

godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek  9-19

W sprawach związanych z umieszczaniem informacji na stronie internetowej

prosimy o wysyłanie informacji na adres e-mail   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Od dnia 4 stycznia 2016 roku mieszkańcy Gdyni mogą korzystać z nieodpłatnej pomocy prawnej realizowanej w ramach dziesięciu punktów utworzonych na terenie miasta zgodnie z ustawą o nieodpłatnej pomocy prawnej oraz edukacji prawnej.

Z pomocy prawników skorzystać można w przedziale czasowym od poniedziałku do soboty w godzinach od 8:00 do 18:00 – w zależności od wybranego punktu. Punkty nieodpłatnej pomocy prawnej zlokalizowane są w Gdyni na ulicy:

3 maja 27/31
Traugutta 2
Widnej 8
Żeglarzy 5.

Zapisy na poradę oraz wszelkie informacje na temat nieodpłatnej pomocy prawnej dostępne są:

pod nr telefonu 58 625 76 19

220720