Nazwa :              Hotel Kuracyjny VECTRA

adres:                81-525 Gdynia, ul. Aleja Zwycięstwa 255

telefon:              (58) 66 77 822 ,(58) 66 77 823

strona www: Hotel Kuracyjny VECTRA

Położony jest w urokliwej i spokojnej willowej dzielnicy Gdynia – Orłowo, w odległości 300 m od plaży i morza przy głównym trakcie komunikacyjnym na granicy Gdyni i Sopotu, zaledwie zaledwie 20 km od lotniska im. Lecha Wałęsy (GDN), 3 km od sopockiego Molo, 3 km od centrum Gdyni i 15 km Starego Miasta Gdańska.

Nowoczesny i kameralny hotel dysponuje 27 komfortowymi pokojami z bezpłatnym parkingiem, telewizją cyfrową i najszybszym w trójmieście darmowym bezprzewodowym dostępem do Internetu.

Do dyspozycji Gości jest Restauracja, kompleks Sauny i Jacuzzi, stylowe SPA Venice z szerokim wachlarzem zabiegów, Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej, a także nowoczesne, w pełni wyposażone centrum konferencyjne.

Cały obiekt przystosowany jest dla potrzeb osób niepełnosprawnych.

Hotel zatrudnia niewidomych masażystów .