Nazwa Instytucji: Fundacja Grupy Ergo Hestia na rzecz integracji zawodowej osób niepełnosprawnych Integralia

adres:                81-731 Sopot , ul. Hestii 1

telefon:              (58) 555 60 90 , (58) 555 60 93

strona www:       Fundacja Grupy Ergo Hestia na rzecz integracji zawodowej osób niepełnosprawnych Integralia

Fundacjia stara się tworzyć stanowiska pracy w pełni dostosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych - zarówno w samej organizacji, firmie Fundatora, jak i w innych instytucjach i przedsiębiorstwach.

Wizja Fundacji to powiększające się grono zdolnych, wykształconych, dobrze oprzyrządowanych i samodzielnych osób z niepełnosprawnością, które pracują i odnoszą sukcesy, realizują swoje ambicje i są konkurencyjne na otwartym rynku pracy.

220726