Nazwa Instytucji: Gdańskie Stowarzyszenie Pomocy Osobom z Chorobą Alzheimera

strona www:        Gdańskie Stowarzyszenie Pomocy Osobom z Chorobą Alzheimera

Godziny pracy:

Punkty informacyjno - konsultacyjne

Sopot, ul. Armii Krajowej 94 (nasza siedziba), tel. 58 551-63-64 , wtorki i czwartki w godzinach 10:00 do 14:00
Porad udzielają : Ewa Nadrowska, Wanda Gawrońska

Gdynia ul. 3-go Maja 27/31 (siedziba Gdyńskiego Centrum Organizacji Pozarządowych) tel: 58 621-80-98
Poniedziałki w godz. 17:00 do 18:30 porad udziela : Wanda Gawrońska

Gdańsk-Brzeźno, ul. Sternicza 2 w Dziennym Domu Pomocy MOPR, tel. 58 343-44-72 od poniedziałku do piątku w godz. 8:00-12:00

Psychoterapia - grupowe zajęcia psychoterapeutyczne dla chorych:

Pierwsza i trzecia sobota miesiąca godz. 11:00 w siedzibie Stowarzyszenia Sopot ul. Armii Krajowej 94 , tel: (58) 551-63-64
Druga i czwarta sobota miesiąca godz. 11:00 w siedzibie Stowarzyszenia Sopot ul. Armii Krajowej 94 , tel: (58) 551-63-64
(Grupa Gdyńska)

Psychoterapia i terapia wykonywana w domach chorych według indywidualnych potrzeb:

Zgłoszenia prosimy uzgadniać przez telefon : 662 510 495 i 58 551 63 64 lub osobiście w Siedzibie Stowarzyszenia

Grupy wsparcia dla opiekunów:

(Grupa Gdyńska)

Druga sobota miesiąca godz. 11:00 - spotkania raz w miesiącu , kościół NMP Wniebowziętej „Gwiazda Morza" Sopot ul. Kościuszki 19

Pomagamy chorym, ich opiekunom i rodzinom. Służymy poradnictwem informacyjnym i pomocą w organizowaniu opieki nad chorym. Prowadzimy grupy wsparcia i zajęcia psychoterapeutyczne dla chorych i opiekunów, także w domu, szkolenia oraz wspólne spotkania integracyjne dla chorych i ich rodzin. Zapraszamy do naszych Punktów Poradnictwa w Siedzibie i Gdyni. Zapraszamy!