Nazwa:                   Sąd Rejonowy Gdańsk-Północ

godziny otwarcia:    Poniedziałek od 7:30 do 18:00
                               Wtorek - Piątek od 7:30 do 15:30

UWAGA

Jeżeli urząd do którego się udajemy nie posiada stanowiska do obsługi osoby niepełnosprawnej ,

to pracownik urzędu jest zobowiązany do indywidualnej obsługi takiej osoby.

Punkt Informacyjny mieści się w budynku B na parterze w Biurze Podawczym po lewej stronie. Informacje udzielane są w okienku nr 2. W Punkcie Informacyjnym Sądu można uzyskać informacje dotyczące wzorów formularzy, składanych do wydziałów Sądu, informacje dotyczące określonych procedur w czynnościach realizowanych przez wydziały lub oddziały Sądu oraz wybrane informacje o toku postępowania w sprawach. W razie konieczności pracownik Punktu Informacyjnego kieruje zainteresowanych do właściwych wydziałów lub oddziałów Sądu. Punkt Informacyjny  prowadzi również korespondencję elektroniczną , można uzyskać odpowiedź na pytanie drogą elektroniczną .